Förbättra ditt sexliv

Har du insett att din flickvän eller fru inte njuter så mycket som hon skulle kunna göra? Det är en hård insikt att få, men det finns bot! Oavsett vad det beror på så finns en lösning.

Felsökning

Steg ett! Vad beror det på? Om du och din partner pratar mycket med varandra om sånt här så kanske hon redan nämnt vad problemet är. Om hon inte nämnt någonting men du har insett att ert sexliv skulle kunna vara mycket mer än det är så finns det några olika saker att testa.

Förspel

Det här låter kanske basic, men det är ändå värt att tänka över. När man varit tillsammans länge och sex har blivit lite utav en vana så kan det hända att förspelet har tagit stryk. Spola tillbaka bandet och fundera över det. Ett förspel kan faktiskt vara en hel dag! Låter det galet? Bear with me. Kanske ska förspelet börja redan på morgonen innan ni äter frukost. En komplimang om hur sexig hon ser ut eller liknande kan tända en kvinnas sextankar. Under dagen kan du sedan smyga in små komplimanger via sms eller beröring om ni är tillsammans. När det väl kommer till kvällen kan jag lova att hennes tankar redan är där. Det är viktigt för en kvinnas kåthet att hon är förberedd på sex. När ni väl kommer till det fysiska förspelet är det viktigt att du låter det ta så långt tid det tar. Ett bra tips är att inte ta initiativ till penetrerande sex innan hon gör det. Då vet du att hon är redo!

Produkter som kan hjälpa

För att öka hettan under sexet finns det lite produkter som kan hjälpa er. Det finns lustcremer för henne som gör att hennes känslighet ökar. Använd det på området kring hennes klitoris och märk hur hon reagerar på beröring mycket tydligare än innan. Om du vill hålla ut längre finns det delay sprays som gör att du blir mindre känslig. En kombination av dessa två gör att hon kommer att få fler orgasmer innan du får din.

Verktyg

Om ni verkligen vill utforska vad hjälpmedel kan göra med ert förhållande så finns det ett riktigt bra utbud av sexleksaker för par som ni kan kolla in. En riktig klassiker i den här kategorin är såklart penisringen. En penisring kommer att göra dig hårdare och göra så att du kan hålla ut lite längre. Ett bra och oskyldigt tillskott i sovrummet. En annan idé är att investera i ett vibroägg. Det är en vibrator formad som ett ägg som hon har i sig. Sedan tar du han om fjärrkontrollen. Ett vibroägg öppnar upp för offentligt förspel – spännande va? Om ni vill testa någonting helt nytt så finns det ett märke som heter We-Vibe som kommit ut med lite sexleksaker som förändrat spelplanen. De har en vibrator som är formad som ett U som hon har inne i sig och som vibrerar mot G-punkten och klitoris samtidigt medan du kan penetrera henne som vanligt. Jag lovar att hon kommer bli glad över den nya kompisen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *