Lifehacks för ett vackrare yttre

Vi vill alla ha ett vackert yttre, men det är få av oss som har tid att spendera timmar på att göra oss redo, användea hårvårdskurer två gånger i veckan, motionera regelbundet och äta hälsosamt och varierat. Därför har vi samlat våra bästa och enklaste livhacks för att få ett vackert yttre.

Vitaminer för håret

Det rekommenderas att man bara tvättar håret 2 gånger i veckan eftersom tvättprocessen sliter mycket hår på håret. Om du tvättar håret för mycket kommer du sannolikt att klösa och förstöra hårbottnen. Dessutom är det inte bra att tvätta håret i för varmt vatten. Detta är bara två av många saker vi gör som bidrar till att skada håret.

Ett lifehack om du vill ha hår som ser hälsosamt och glamoröst ut är att använda vitaminer till håret som tillför näringsämnen i hårbotten och hårsäckarna. För att göra det lite roligare gör HairLust vitaminer i form av läckra vingummin. Dessa godisar utvecklas av ledande kemister och nutritionister i England och Danmark. De är därför det perfekta livhacket för att enkelt få längre och tjockare hår.

Chiafrön

Det finns så många kurer, dieter och kosthållningar som individuellt kommer med olika recept på vilka livsmedel du ska äta och hur mycket motion du ska syssla med. Det kan vara väldigt förvirrande att hitta runt och för många hjälper det inte att bli hälsosammare.

Vårt lifehack för att bli hälsosammare är att använda chiafrön i din matlagning. Det unika med chiafrön är att de inte ändrar smaken på maten, så du kan använda dem i köttmarinad, till havregryn och yoghurt men också i dina hemgjorda bullar och bröd.

Det finns ett hav av olika fördelar med chia rön, men här nämns bara några av de viktigaste. Chiafrön minskar hungekänslan och ökar din muskelmassa och är därför ett sätt att gå ner i vikt på. Dessutom har chia frön en hög koncentration av omega fettsyror, vilket bidrar till att binda fukt i huden så att din hud blir silkeslen. Du kommer inte märka frön i din mat än, men du kommer att dra nytta av alla fördelar. Denna lösning är också mycket fri och du har möjlighet att spara pengar för skojs skull, resor eller kläder. Till exempel kan du hitta en lyxig men billig golfresa på Golfbreaks.

Fuska dig till finare ögonfransar och ögonbryn

Vi har alla varit i en situation där vi har kommit oss för sent ut ur dörren tack vare att det tog för lång tid att rita in ögonbrynen eller fixa mascaraklumparna.

Ett bra lifehack mot detta problem är att permanent färga dina ögonbryn och ögonfransar. Du kan antingen göra det professionell där färgen har en hållbarhetstid på 3-5 år beroende på din hudtyp. Det andra alternativet är att göra det själv hemma. Det håller inte heller lika länge, men å andra sidan är det betydligt billigare än att göra det professionellt.
Detta lifehack ger dig så mycket mer tid på morgonen, samtidigt som du vill ha en mer naturlig vacker exteriör utan att göra någon större ansträngning.

Dessa lifehacks kommer definitivt hjälpa dig att ”fuska” dig till ett vackert yttre och få det att se ut som om du har spenderat flera timmar på att göra dig redo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *